Yritys

Pikkalan kaislanleikkuu Oy on perustettu vastamaan Uudellamaalla kasvavaan tarpeeseen vesistöjen rehevöitymistä vastaan. Leikkuuta voidaan tehdä merellä (myös saaret), järvillä, lammilla tai vaikka golfkenttien vesiesteissä poistaen järviruokoa eli kaislaa sekä muuta vesikaskivillisuutta. Työ hoidetaan Ruotsalaisvalmisteisella Truxor-merkkisellä amfibiokoneella, joka on suunniteltu juuri niitto- ja keräystyöhön vedessä sekä myös kuivuneilla vesi alueilla. Samalla kun niittotyötä tehdään sekä kerätään leikkuumassat talteen, tehdään myös palvelus Itämerelle tai muulle vesistölle, jossa työ suoritetaan koska leikkuumassan mukana poistuu runsaasti kasveihin kertyneitä ravinteita (esim. typpeä ja fosforia).

Yrityksemme tekee myös pienimuotoisia puuston raivaustöitä, piha-alueiden kunnostuksia sekä muita pienimuotoisia kunnostus- ja huoltotöitä. Meillä on myös hyvin kattavat suhteet länsi-Uudellamaalla toimivien yrittäjien kanssa, joten otathan yhteyttä mikäli tarvitset suurempaa ruoppausta, rannan muokkausta laitureineen, puunkaato tai muita remonttitöitä, apua pyrimme aina tarjoamaan! Joten soita rohkeasti 040-844 5141, Saulilla on vuosien vankka kokemus asiakkaiden palvelemisesta sekä yrittämisestä.

Toimipaikkamme sijaitsee Pikkalassa Kirkkonummen ja Siuntion rajalla. Toiminta alue on pääosin Uudellamaalla mutta kysythän myös mikäli tarvetta on pidemmälläkin. Pyydä tarjous!